Het Bartholdy Trio tijdens een optreden in het Oude Kerkje
Het Bartholdy Trio tijdens een optreden in het Oude Kerkje Foto: website Bartholdy Trio

Bartholdy Trio speelt in het oude kerkje te Sleeuwijk

zaterdag 25 november 2023 15:30 tot 17:00

15.30 uur, Sleeuwijk, Kerkeinde 31.

In het tweede concert van de winterreeks maakt het Bartholdy Trio zijn opwachting. Het bestuur is verheugd dat ze deze virtuoze musici, op veler verzoek, wederom hebben kunnen strikken voor een optreden in het sfeervolle kerkje. Aanvang is om 15.30 uur. Een kopje koffie en een drankje na afloop van deze matineé zijn inbegrepen. Voor belangstellenden is dit de laatste mogelijkheid om een seizoenskaart aan te schaffen (één concert gratis), daarna alleen losse entree. Voor nadere info zie de website: www.sleeuwijkskerkje.nl.