Afbeelding
Foto: Aangeleverd

A Fusion of Melodies

zaterdag 25 november 2023 20:00

20.00 uur, Oosterhout, Torenstraat 10, Theater De Bussel.

Alweer ruim 20 jaar geleden stond Tim Akkerman aan de vooravond van zijn muzikale carrière. Een carrière, gekenmerkt door hoogte -en dieptepunten, hits, authentieke keuzes, duetten, bijzondere uitstappen, een veelvoud aan liedjes en nog een groter aantal live shows. Inmiddels is Tim als muzikant en componist niet meer weg te denken in de Nederlandse muziekscene. Als één van de topfanfares in Nederland is Andels Fanfare Corps al 130 jaar een gevestigde naam in de klassieke blaasmuziekwereld. Samen hebben ze de handen in één geslagen voor een ‘fusion of melodies’ met nummers van Tim, bekende pop & rocknummers en klassieke hoogtepunten in een nieuw jasje. Kaarten zijn te bestellen via www.theaterdebussel.nl.