Afbeelding
Foto: Studio Olivier

Sintfestijn op Loevestein

zondag 19 november 2023 10:00 tot dinsdag 5 december 17:00

10.00 uur, Poederoijen, Loevestein 1.

Dit jaar wordt Slot Loevestein omgetoverd tot een waar Sinterklaaskasteel. Breng een bezoek aan het Sintfestijn voor een onvergetelijk avontuur.

Vanaf het moment dat je door de oude poort het kasteel binnenstapt, word je betoverd door de sfeer. Kijk rond in de prachtig ingerichte kamers en laat je fantasie de vrije loop. Elk kind, maar ook papa’s, mama’s, opa’s en oma’s, zullen het kasteel verlaten met een stralende glimlach op hun gezicht.

Los de speurtocht op en help Piet bij zijn zoektocht naar zijn verloren spullen. Laat je creativiteit de vrije loop en versier het mooiste cadeaupapier dat je ooit hebt gezien. In de keuken ruik je de heerlijke geuren van speculaas en kruiden al. Kunnen jullie raden wat er wordt gebakken? Het recept ligt voor jullie klaar, maar het is niet compleet! Lukt het jullie om het compleet te maken? Neem het dan mee naar huis, ga aan de slag en geniet daar van dezelfde heerlijke geur. En na al deze spannende activiteiten kunnen jullie je pietenkunsten laten zien op ons speciale pietenparcours.

Reserveer nu je tickets voor een dag vol verwondering en plezier. Kijk voor meer informatie op: www.slotloevestein.nl/agenda/sintfestijn/.