• Kinderen luisteren aandachtig naar een verhaal.
• Kinderen luisteren aandachtig naar een verhaal. Foto: Nadia ten Wolde

Kinderboekenweek op Loevestein

woensdag 4 oktober 2023 14:30

14.30, Poederoijen, Slot Loevestein. Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist gaat over kennis, verbeelding, inlevingsvermogen en de kracht van verhalen – allemaal elementen die vaak in kinderboeken terugkomen. Daarom is De Kinderboekenweek een mooie gelegenheid om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met mooie kinderboeken én met geschiedenis en avontuur. Van 4 tot en met 15 oktober is het tijd voor de Kinderboekenweek, met het thema ‘Bij mij thuis’. Na online aanmelding hebben kinderen onder bepaalde voorwaarden gratis toegang. We gaan voorlezen, kinderen kunnen mee met de rondleiding ‘Thuis bij Dirc’ en er is een knutseltafel en zwerfboekenstation. Meer informatie en aanmelden via www.slotloevestein.nl/agenda/kinderboekenweek/.