Afbeelding
Foto:

Inloopavond ‘Investeer in je gezin’

woensdag 4 oktober 2023 20:00

20.00, Rijswijk, Maasdijk 27. Voor Giessen, Rijswijk en omstreken worden er vijf bijeenkomsten georganiseerd voor ouders met jonge kinderen. Deze bijeenkomsten zullen plaatsvinden in de gloednieuwe ‘Koffiehuiskamer aan d’n dijk’ in de Hervormde Kerk van Rijswijk. Opvoeden klinkt makkelijker dan het is en daarom heeft Alpha Nederland een Parenting Children Course ontwikkeld. De cursus is voor een breed publiek toegankelijk. De eerste keer dat we hiermee aan de slag zullen gaan is op woensdag 11 oktober (20.00u). Als er genoeg animo is, zijn we van plan om op een later moment ook de tieners-variant aan te bieden. Aanmelden kan bij ds. Lennart Hoftijzer (06-49691288). Kijk voor meer informatie op www.hervormdrijswijknb.nl of kom vrijblijvend langs tijdens de inloopavond.