Afbeelding

MamaCafé Altena

woensdag 7 december 2022 9:30 t/m 11:30

09.30 uur, Woudrichem, Kinderopvang Buitengewoon, Raadhuisplein (zijkant van het gebouw). 

Iedere eerste woensdag van de maand komen (aanstaande) ouders samen in het MamaCafé. Voor de kinderen is er een leuke (knutsel)activiteit en ouders kunnen onder het genot van een kop koffie of thee met iets lekkers met elkaar praten over alles wat te maken heeft met het ouderschap. Geregeld sluiten deskundigen aan om een bepaald onderwerp verder uit te diepen. Deze keer zijn alle professionals die in 2022 aanwezig zijn geweest, uitgenodigd voor het laatste MamaCafé van dit jaar. Om het jaar feestelijk af te sluiten, is er een Brabantse Koffietafel en wordt het een echte verwenochtend. Kijk voor meer informatie op www.mamacafe-altena.nl.