Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Kerstconcert Collegium Altena

vrijdag 16 december 2022 20:00 t/m 22:00

20.00 uur, Elfhuizen 3, Geertruidenberg.

Collegium Altena, het kamerkoor uit Altena, onder leiding van Maarten van der Bijl laat zich horen rond de kerstdagen. Meezingen met de mooiste Engelse Carols? Luisteren naar hoe het koor muziek laat horen van componisten van eeuwen her die raakt en ontroerd? Dat kan bij hen op het allerhoogste niveau. Begeleid door Theo-Hans Kuijvenhoven op hobo, Eric Pijper op fagot en Nico Blom op orgel geven zij op 16 december in de Geertruidskerk in Geertruidenberg een feestelijk Kerstconcert, waarop bezoekers ook volop de gelegenheid krijgen om mee te zingen. Aanvang is om 20.00 uur. Toegang kost 15,00 euro. Reserveren kan via info@collegiumaltena.nl. Dit concert wordt op 23 december herhaald in het Sleeuwijks Kerkje.