De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis
De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis Foto: StoryTrail.nl

StoryTrail Theaterwandeling door Gorinchem

zondag 11 december 2022 14:00 t/m 15:30

14.00 uur, Jan van der Heyden-lantaarn, Kriekenmarkt, Gorinchem. Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Gorinchem. Op zondagmiddag 11 december neemt verteller Hubertus van Theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden. In het prachtige decor van de oude vestingstad laat Hubertus je kennismaken met de helden en schurken uit de woelige stadsgeschiedenis. De StoryTrail stadswandeling Gorinchem begint op zondag 11 december 2022 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk en kan via de website van StoryTrail.