• Sfeervol KerstGalabal in de Danssalon in Tavenu.
• Sfeervol KerstGalabal in de Danssalon in Tavenu. Foto: Aangeleverd

KerstGalabal in de Danssalon

zondag 11 december 2022 14:30 t/m zondag 4 december 18:00

14.30 uur, Dorpshuis Tavenu, Singel 16A, Nieuwendijk. 

In de grote zaal van dorpshuis Tavenu in Nieuwendijk wordt iedere tweede zondagmiddag van de maand om 14.30 uur een dans- en contactmiddag voor paren én alleenstaanden georganiseerd.  Dit keer een KerstGalabal waar iedereen verwacht wordt in feestelijk outfit, met daarna voor de liefhebbers een uitgebreid Kerstbuffet. Er is een gevarieerd programma van foxtrot naar Engelse wals, tango en van cha cha naar Samba en jive. Maar ook Argentijnse tango, salsa, bachata en single/countrydansen en dit keer natuurlijk geheel in kerstsferen. Aanvang is om 14.30 uur en het duurt tot 18.00 uur, aansluitend is het Kerstbuffet. Entree kost 7,00 euro (pinnen niet mogelijk bij entree). Deelname aan het buffet kost 25,00 euro (pinnen wél mogelijk in Tavenu). Reserveren deelname aan het buffet via sonjavanderleur39@gmail.com o.v.v. naam en aantal personen.