• Kerstvakantie op Loevestein.
• Kerstvakantie op Loevestein. Foto: Marcel Köppen

Sfeervolle kerstvakantie vol verhalen op Loevestein

zaterdag 10 december 2022 10:00

10.00 uur, Loevestein 1, Slot Loevestein, Poederoijen

Een kasteel in sfeervolle kerststemming, dat is Loevestein deze kerstvakantie. Overal fonkelende lichtjes, een mooi gedekte bankettafel, warme chocolademelk en natuurlijk heel veel kerstverhalen. In de geschiedenis van dit stoere kasteel zijn er genoeg echte verhalen te vinden, zoals die over ridder Dirc Loef van Horne. Hoe bracht hij zijn avonden het liefst door? Het kerstverhaal op Loevestein wordt verteld van 10 december tot en met 8 januari. Het museum is dagelijks open van 10.00 uur tot 17.00 uur, behalve op eerste kerstdag, oudejaarsdag en nieuwjaarsdag, dan is het gesloten. Een kaartje is online of aan de kassa te koop. Er zijn regelmatig leuke extra’s, zoals live muziek en workshops. Check voor bezoek de website, www.slotloevestein.nl.