Afbeelding
Foto: Stichting Musica Aeterna

Kerstconcert ‘Das neugeborne Kindelein’

zaterdag 10 december 2022 20:00 t/m 22:00

20.00 uur, Rehobothkerk, Driekoningenstraat 2, Gorinchem.

Advent, Kerst, Zijn komst naar deze wereld; dit heugelijke feit heeft door de eeuwen heen veel componisten geïnspireerd tot het schrijven van muziek. Vocaal Ensemble Cantate en Barok Consort Musica Aeterna, onder leiding van Niels Kuijers, willen op zaterdag 10 december graag verrassen met een aansprekende uitvoering van een aantal bijzondere composities. Een ‘opmaat’ naar de viering van het Kerstfeest. Hierbij wordt iedereen van harte uitgenodigd. Het concert vindt op zaterdag 10 december plaats in de Rehobothkerk, Driekoningenstraat 2, in Gorinchem. Aanvang is om 20.00 uur, de kerk gaat om 19.30 uur open. Toegangsprijs via www.musicaaeterna.nl is 20,00 euro en aan de kassa op 10 december is dit 22,50 euro. Kinderen tot 16 jaar krijgen gratis toegang.