Afbeelding
Foto: 123RF.com

‘Op en Top Vrouw’ in Almkerk

zaterdag 8 oktober 2022 20:00

20.00 uur, Almkerk, Gereformeerde kerk, Voorstraat 16.

De vrouwen van ‘Op en Top Vrouw’ vieren in hun muzikale theaterprogramma samen met de aanwezigen de mooie en hilarische kanten van het vrouw zijn. Maar ze zingen ook over de lastige thema’s van het leven. ‘Op en top Vrouw’ is een liedjescabaret voor en door vrouwen. De groep bestaat uit Christien Blok, Barbara Stouwdam en Gezina van den Bos. Drie getalenteerde zangeressen die hun krachten hebben gebundeld om een concept op te richten dat past bij de christelijke vrouw van deze tijd. Vanuit hun geloof delen ze met anderen de serieuze en hilarische momenten van het vrouw-zijn in een avond die garant staat voor een lach en een traan. Hebben we onszelf lief? Zijn we er altijd zo zeker van dat God ons lief heeft? En kunnen we ook van elkaar houden zoals van onszelf? Tickets zijn te bestellen via www.truetickets.nl/op-en-top-vrouw.

Locatie