Afbeelding
Foto: Shutterstock
Advertorial

Mediation, ook bij De Rivieren Notarissen

Algemeen 331 keer gelezen

ALTENA • Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis in een mensenleven. Zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Een scheiding gaat over emoties, over juridische en praktische zaken en over geld. Hoe kom je daar samen uit? Ook daarvoor kun je bij De Rivieren Notarissen terecht.

Mediation
Eugenia van Bon, een van de mediators bij De Rivieren Notarissen, begeleidt jullie in dit proces. Je kunt dan vertellen wat je dwars zit zodat je elkaar weer kunt horen om er zo samen uit te komen.

Eugenia heeft bovendien de kennis en ervaring die nodig is om jullie inzicht te geven in alles waar je samen een besluit over moet nemen. Over gezamenlijke bezittingen en schulden en minimaal één verhuizing. Over kinder- en partneralimentatie, toeslagen en pensioen.

En zijn jullie het eens met elkaar, dan worden jullie afspraken duidelijk en volledig vastgelegd in een ouderschapsplan en/of scheidingsconvenant.

Notaris
Een groot voordeel van mediation via De Rivieren Notarissen is dat je één aanspreekpunt hebt voor mediation én het vervolgtraject. Denk daarbij aan de akte van verdeling van een woning maar ook de overdracht van de aandelen van een bedrijf en niet te vergeten het echtscheidingstestament! Op deze manier voorkom je onnodig tijdverlies en kunnen kosten worden bespaard.

De mediators van De Rivieren Notarissen helpen jullie om met respect naar elkaar deze periode in jullie leven af te sluiten en ieder kan starten met een nieuwe toekomst!

Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

• Eugenia van Bon.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

• Beeld ter illustratie.
Bustransferium Andel nu echt in zicht: gemeenteraad neemt besluit over bestemmingsplan Nieuws 21 feb, 15:46
• Toneelstuk De Gevulde Snoeshaan.
Lovende reacties na eerste voorstellingen 'De Gevulde Snoeshaan' in Uitwijk Nieuws 21 feb, 14:39
• De jubilarissen werden in het zonnetje gezet.
Kerkkoor Uitwijk-Waardhuizen huldigt dirigent en leden met 40-jarig jubileum Nieuws 20 feb, 14:43