Afbeelding

Zwembad Werkina deze week langer open

Algemeen 1.066 keer gelezen

Tijdens een hittegolf is er niets lekkerder dan een verfrissende duik. Dat kan in het openluchtzwembad Werkina in Werkendam. Het buitenbad blijft deze week langer open.

Het buitenbad is t/m vrijdag 12 augustus open van 7:00 uur tot 19:30 uur. Op donderdag 11 augustus is er zelfs de mogelijkheid tot Zeemeermin-zwemmen, kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van het zwembad.

Of het zwembad dit zwemseizoen nog een langere periode openblijft, is de vraag. Vorig jaar knoopten ze bij zwembad Werkina aan het eind van augustus er nog een weekje aan vast. Het AD berichtte onlangs: “Normaal gesproken sluiten we dit jaar op 3 september. Met mooi weer, kan het zijn dat we nog een weekje langer open zijn. Maar dan is het ook echt op”, aldus de receptioniste. Manager André Besselink vult aan: “Ik zou heel graag de hele maand september open zijn. Maar ik kan het geld maar één keer uitgeven. Ik heb te maken met de gasprijzen, elektra, kosten voor personeel, enzovoort. En de vraag is of er wel bezoekers komen. De scholen gaan half augustus weer van start. Soms zie je aan het eind van het seizoen ook dat mensen zwem-moe worden. Het is nu al maar halfvol, terwijl het toch dertig graden is.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 2 uur geleden
Afbeelding
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden