Afbeelding

Zwembad Werkina deze week langer open

Algemeen 996 keer gelezen

Tijdens een hittegolf is er niets lekkerder dan een verfrissende duik. Dat kan in het openluchtzwembad Werkina in Werkendam. Het buitenbad blijft deze week langer open.

Het buitenbad is t/m vrijdag 12 augustus open van 7:00 uur tot 19:30 uur. Op donderdag 11 augustus is er zelfs de mogelijkheid tot Zeemeermin-zwemmen, kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van het zwembad.

Of het zwembad dit zwemseizoen nog een langere periode openblijft, is de vraag. Vorig jaar knoopten ze bij zwembad Werkina aan het eind van augustus er nog een weekje aan vast. Het AD berichtte onlangs: “Normaal gesproken sluiten we dit jaar op 3 september. Met mooi weer, kan het zijn dat we nog een weekje langer open zijn. Maar dan is het ook echt op”, aldus de receptioniste. Manager André Besselink vult aan: “Ik zou heel graag de hele maand september open zijn. Maar ik kan het geld maar één keer uitgeven. Ik heb te maken met de gasprijzen, elektra, kosten voor personeel, enzovoort. En de vraag is of er wel bezoekers komen. De scholen gaan half augustus weer van start. Soms zie je aan het eind van het seizoen ook dat mensen zwem-moe worden. Het is nu al maar halfvol, terwijl het toch dertig graden is.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Uniek sportpakket voor bewoners Merwedehuis in Sleeuwijk Nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen van basisscholen planten 1500 bomen tijdens Boomfeestdag Altena Nieuws gisteren
Afbeelding
Mika Bouman uit Rijswijk wint publieksprijs Young Designer 2023 Nieuws gisteren