Afbeelding
Foto: ZHZ Actueel

Voorlopig laatste inzet SOS DroneTeam in zoektocht naar vermiste Yoran (16)

112 10.793 keer gelezen

REGIO • Het SOS DroneTeam heeft deze week met behulp van drones gezocht naar de vermiste Yoran Krol (16) uit Sleeuwijk. Er werd onder meer gevlogen boven de Merwede bij Gorinchem en Hardinxveld. Het is voorlopig de laatste inzet van het team voor Yoran. 

“Wij stoppen voorlopig met zoeken als team. We gaan weer zoeken zodra er nieuwe aanwijzingen zijn of op aanvraag van Staatsbosbeheer, politie of CPV”, zo laat Pave Verbeek namens het team weten.

Meermaals ingezet
In de afgelopen periode werd het team meermaals ingezet voor de vermiste jongen. Met meerdere dronepiloten is uitgebreid gezocht in de omgeving. De laatste zoektocht werd gedaan in samenwerking met de Meldkamer Midden-Nederland en Staatsbosbeheer.

“Wij willen iedereen bedanken die heeft meegezocht naar Yoran. Jullie bijdrage aan deze zoektocht heeft veel gebied in kaart gebracht en we kunnen veel uitsluiten”, aldus het droneteam.

Laatst gezien in Almkerk
De zestienjarige Yoran Krol uit Sleeuwijk wordt vermist sinds 24 december. Yoran is voor het laatst gezien bij jongerencentrum De Pomp aan de Sportlaan in Almkerk, tussen 21.00 en 22.00 uur.

Op de Merwedebrug is in de nacht van zijn vermissing een fiets aangetroffen. Vorige week vrijdag werd in de Merwede bij Papendrecht de jas van Yoran gevonden.

Tips over vermissing?
Wie informatie heeft over de vermissing van Yoran, wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie via 0800-6070 of het tipformulier op de website van de politie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Glaspoort is voornemens de gehele gemeente Altena van glasvezel te voorzien.
Glaspoort legt tweede netwerk glasvezel aan in Altena: 'Naar verwachting gaan de straten opnieuw open' Nieuws 16 mei, 16:35
• Dokman opent haar deuren op de landelijke Dag van de Tandprotheticus 25 mei.
Praktijk Dokman in Sleeuwijk open tijdens de 'Dag van de Tandprotheticus' Zakelijk 16 mei, 14:09
• Teus Ippel met enkele schoolplaten.
Werkendammer Teus Ippel verzamelt en exposeert schoolplaten: 'Doen me denken aan een simpelere tijd' Nieuws 16 mei, 10:25

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden