Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Inbrekers slaan toe bij ten minste zes woningen in Werkendam

112 1.250 keer gelezen

WERKENDAM • Inbrekers sloegen op woensdag 30 november op meerdere plaatsen toe in Werkendam. Bij de politie kwamen tot nu toe al zes meldingen van woninginbraak binnen.  

Het gaat om woningen aan de Bentlaken (twee woningen), Achtervliet, Elzengriend, de Van Randwijklaan en het Ganzepad. In alle gevallen is er sprake van braak. 

Sieraden en geld buitgemaakt
Twee van de zes inbraken zijn vandaag pas ontdekt. Toch denkt de politie dat het in alle gevallen gaat om inbraken, gepleegd op woensdag 30 november tussen 13.30 uur en 19.45 uur. In een aantal gevallen is er iets buitgemaakt, onder andere sieraden en geld.

Contact met politie
Omdat er in een aantal gevallen sprake is van behoorlijke schade door braak, hoopt de politie dat er mensen zijn die iets verdachts hebben gezien of gehoord en dat deze mensen contact met de politie opnemen via 0900-8844.  

‘Zag u woensdag 30 november iets afwijkends of verdachts en/of beschikt u over camerabeelden die de politie kunnen helpen bij het onderzoek, neemt u dan alstublieft contact met ons op’, roept de politie op.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Waterschap Rivierenland inspecteert 550 kilometer dijk na hoogwaterseizoen Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Eerste aanzet tot Businesspark Werkendam succesvol: 'Men is kennelijk nieuwsgierig' Algemeen 2 feb, 08:16
Afbeelding
Inspiratiesessie voor kunst- en cultuurclubs in Altena: leren van uitdagingen en successen Algemeen 1 feb, 18:59