Volleybaldames WIK verliezen van Stravoc

Sport 550 keer gelezen

GROOT-AMMERS • Het eerste damesteam van volleybalvereniging WIK Groot-Ammers heeft zaterdag met 3-1 verloren van Stravoc.

In de eerste set lukte het maar niet om de serve van Stravoc goed te verwerken, en als dat wel lukte bleek het blok van de tegenstander een onneembare vesting. Het werd 25-10 voor Stravoc.

In de tweede set waren de rollen omgedraaid. Ditmaal liep de serve op rolletjes en lieten de dames goed aanvallend spel zien. Stravoc nam tweemaal een time-out, maar dat bracht geen verandering in het spelbeeld. WIK won deze set met 20-25.

In de derde set keek WIK voortdurend tegen een achterstand aan, waardoor met 25-18 verloren werd.

De ploeg probeerde de vierde set nog naar zich toe te trekken, om er zo een vijfde set uit te slepen. Coach Robbin liet de dames daarom op drie plekken doordraaien. Hierdoor kregen ze meer grip op de wedstrijd, maar het was niet genoeg: het werd 25-20 een daardoor 3-1 voor Stravoc.

Aankomend weekend komt koploper VCN op bezoek.

Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 6 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 8 uur geleden