• Max van Kolfschoten (r) op het podium.
• Max van Kolfschoten (r) op het podium. Foto: Privéfoto

Podiumplaats Max van Kolfschoten

Sport 613 keer gelezen

REGIO • Jan van Arckel-jeugdrenner Max van Kolfschoten behaalde zaterdag een podiumplaats tijdens de veldrit in Woerden.

De Giessenburger had allesbehalve een goede start. Hij raakte met zijn voorwiel het achterwiel van een andere renner, waardoor hij moest uitklikken en helemaal achteraan opnieuw moest starten. Max van Kolfschoten toonde echter karakter door zich knap naar voren op te werken en als derde jongen (vijfde overall) over de finish te komen.

Isis Versluis
Zondag stond de achttiende Hoppenbrouwers Techniek Jeugdveldrit van De Reeshof in Tilburg op het programma. Een technisch parcours met hoge balken, een lange zandbak, trap, diverse klimmetjes en een schuine kant. Isis Versluis (Meerkerk, categorie 6) had ditmaal minder last van haar rug en klasseerde zich als tweede meisje (achtste overall).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Agrarische werkgroep VHL maakt positieve vorderingen in stikstofdossier; nog altijd behoefte aan duidelijkheid vanuit Rijk Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Volleybalverengingen Meerkerk, Vianen en Asperen gaan samenwerking aan met Superclub Volley Vijfheerenlanden Sport 5 uur geleden
Afbeelding
Winnende landschapsfoto's Denkend aan Holland in De Koperen Knop Algemeen 6 uur geleden