• Bezoekers kunnen draaien voor een muzikaal tijdperk.
• Bezoekers kunnen draaien voor een muzikaal tijdperk. Foto: Aangeleverd

Dansmachine: welkom bij de muzikale tijdreis in het Noorderhuis

Nieuws 768 keer gelezen

NOORDELOOS • Noordeloos en omstreken zijn zaterdag 6 april welkom bij de Dansmachine in het Noorderhuis.

Oranjevereniging Wilhelmina brengt met dit evenement een gevarieerd muzikaal feest. Samen met de band Bakey Town en presentator Henry Wessels maken de bezoekers een reis door de tijd, waarbij het publiek met een groot rad zelf bepaalt uit welke periode de gespeelde nummers komen.

“Uit een brainstorm kwam dit idee”, vertelt bestuurslid Marieke Vonk. “Eén van de bestuursleden had Bakey Town zien optreden en was daar enthousiast over. Ze werken net als de Crazy Pianos. We hebben hen benaderd en zij wilden meteen aan ons plan meewerken.”

Levensgroot rad
Vrijwilligers van de oranjevereniging gingen daarnaast aan de slag om een levensgroot rad te maken, waaraan bezoekers een slinger kunnen geven.

“Uit het tijdperk dat dan aangegeven wordt - van de fifities tot de zeroes - speelt Bakey Town dan een nummer. Zo is er voor alle leeftijden wat wils. Daarnaast kun je als bezoekers zelf ook nummers inbrengen. Bakey Town maakt daaruit een selectie.”

Drie keer drie kwartier
De band komt drie keer drie kwartier op de planken, dus de avond in het Noordelose dorpshuis is goed gevuld. “En natuurlijk is niet alleen Noordeloos, maar de hele streek welkom.”

Kaarten kosten 10 euro en zijn te bestellen via ovnoordeloos.nl/kaarten. De aanvang is 20.30 uur.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden