• De Kerststal tijdens de Winterfair van vorig jaar.
• De Kerststal tijdens de Winterfair van vorig jaar. Foto: Keerpunt

Winterfair in en om Park Wielewaal in Nieuw-Lekkerland

Nieuws 596 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • In en om Park Wielewaal in Nieuw-Lekkerland wordt op vrijdag 15 december weer een Winterfair gehouden.

Deze tweede editie ziet er iets anders uit dan de eerste: naast het park zijn ook de omliggende straten het toneel van de stands en activiteiten van het evenement. Om 17.00 uur wordt de Winterfair geopend en bezoekers zijn tot 21.30 uur welkom.

Dezelfde elementen als tijdens de eerste editie staan dit jaar op de planning: het Keerpunt verzorgt een kinderactiviteit, de tankautospuit van de brandweer is ter bezichtiging aanwezig en bezoekers kunnen een ritje maken met de paardenslee. Een verschil met de eerste editie is de bijzondere samenwerking van dit jaar: Intratuin Sliedrecht stelt echte kerstbomen ter beschikking. Met deze donatie wordt op de Winterfair een waar winters tafereel gecreëerd. Na afloop van het evenement worden deze bomen gedoneerd aan gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank.

Tijdens het evenement zijn weer allerlei stands te bezoeken. In de kraam van de SEN (Stichting Evenementen Nieuw-Lekkerland) zelf worden diverse etenswaren verkocht: van chocolademelk en snoepzakken tot erwtensoep om warm te blijven. Daarnaast zijn hier lootjes te vinden, waarmee je kans maakt op diverse prijzen: voor volwassenen zijn er pakketten en bonnen van lokale ondernemers en voor kinderen onder andere bioscoopkaartjes voor Landvast, Jump 010, Monkey Town en een zwemabonnement voor Zwembad Schoonenburg. Met de aankoop van lootjes maakt men niet alleen kans op deze prijzen, maar steunt men ook de toekomstige evenementen van de SEN.

De organisatie kijkt uit naar een gezellig en sfeervol evenement en verzoekt bezoekers zoveel mogelijk op de fiets te komen. Meer informatie staat op www.stichtingsen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

• Burgemeester Segers, Joop den Besten en zijn echtgenote.
Joop den Besten krijgt onderscheiding Hart voor Molenlanden uit handen van burgemeester Theo Segers Nieuws 20 feb, 12:49
Afbeelding
Voordelen en succesfactoren van een virtueel kantoor ingezonden mededeling 20 feb, 10:18
• Een deel van de poster van de jaarmarkt.
Doorstart voor jaarmarkt Giessenburg: Gondelmarkt staat laatste zaterdag van juni weer op de agenda Nieuws 20 feb, 09:36