Afbeelding
Foto: 123RF

Veel nieuwe vrijwilligers voor Stichting Vestingstad Nieuwpoort

Nieuws 1.049 keer gelezen

NIEUWPOORT • Maar liefst 29 mensen hebben zich op de braderie in Nieuwpoort op 17 mei opgegeven bij de Stichting Vestingstad Nieuwpoort als nieuwe vrijwilliger.

Een oproep werd door de Stichting Vestingstad Nieuwpoort gedaan op het aantal verkeersregelaars uit te breiden. Men wil gaan werken met een poule van voldoende mensen om de evenementen die in Nieuwpoort en Langerak worden georganiseerd te kunnen voorzien van voldoende vrijwillig verkeersregelaars. Deze zijn steeds vaker nodig in verband met de toegenomen eisen op het gebied van verkeersveiligheid.

Alle personen die zich hebben opgegeven worden na de zomervakantie uitgenodigd om met elkaar het certificaat te behalen om gediplomeerd verkeersregelaar te worden.

Ellis Suur (voorzitter van Stichting Vestingstad Nieuwpoort ) sprak van een doorslaand succes. “Het geeft maar weer aan hoe betrokken onze inwoners zijn en hoe ze de evenementen die georganiseerd worden waarderen. De inwoners beseffen dat we dit alleen met elkaar kunnen doen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
BMW raakt zwaar beschadigd bij proefrit die eindigt in Arkelse sloot 112 12 uur geleden
Afbeelding
Samenwerking noodzakelijk voor oplossen elektriciteitsprobleem Nieuws 16 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester gemeente Molenlanden sluit woning in Nieuw-Lekkerland vanwege hennepkwekerij 112 16 uur geleden

Download onze app