Afbeelding
Foto: 123RF

Veel nieuwe vrijwilligers voor Stichting Vestingstad Nieuwpoort

Nieuws 1.347 keer gelezen

NIEUWPOORT • Maar liefst 29 mensen hebben zich op de braderie in Nieuwpoort op 17 mei opgegeven bij de Stichting Vestingstad Nieuwpoort als nieuwe vrijwilliger.

Een oproep werd door de Stichting Vestingstad Nieuwpoort gedaan op het aantal verkeersregelaars uit te breiden. Men wil gaan werken met een poule van voldoende mensen om de evenementen die in Nieuwpoort en Langerak worden georganiseerd te kunnen voorzien van voldoende vrijwillig verkeersregelaars. Deze zijn steeds vaker nodig in verband met de toegenomen eisen op het gebied van verkeersveiligheid.

Alle personen die zich hebben opgegeven worden na de zomervakantie uitgenodigd om met elkaar het certificaat te behalen om gediplomeerd verkeersregelaar te worden.

Ellis Suur (voorzitter van Stichting Vestingstad Nieuwpoort ) sprak van een doorslaand succes. “Het geeft maar weer aan hoe betrokken onze inwoners zijn en hoe ze de evenementen die georganiseerd worden waarderen. De inwoners beseffen dat we dit alleen met elkaar kunnen doen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden