Afbeelding
Foto: Linda Ooms

Ondanks regen geslaagd schoolvoetbaltoernooi in Groot-Ammers

Nieuws 1.338 keer gelezen

GROOT-AMMERS • Woensdag 10 mei werd weer het jaarlijkse Schoolvoetbaltoernooi georganiseerd op de voetbalvelden van VV Groot-Ammers. Zo’n 400 kinderen van groep 3 tot en met groep 8 van basisscholen uit Groot-Ammers, Nieuwpoort en Streefkerk trotseerden vol enthousiasme de vele regenbuien om mee te doen aan het toernooi.

Er streden maar liefst 40 teams (27 jongensteams en 13 meisjesteams) van 6 basisscholen uit de regio om de eer van hun school. In verschillende poules streden de leerlingen om de eer van hun school. Ging OBS De Ammers er de afgelopen jaren er nog met de wisselbeker vandoor; dit jaar mocht de OBS De Boomgaard de felbegeerde hoofdprijs mee naar huis nemen.

Per leeftijdscategorie waren er ook prijzen te verdelen. In de poule meisjes groep 3/4/5 kwam de CBS de Rehoboth als winnaar uit de bus. Leerlingen van de CBS Eben Haëzer Groot-Ammers mochten zowel in de poule jongens groep 3/4 als de poule meisjes groep 6/7/8 de beker in ontvangst nemen. OBS De Boomgaard was de beste in de poule voor jongens groep 5/6. 

Net als vorig jaar in de finale van de poule jongens 7/8 gingen de OBS De Ammers en CBS Rehoboth weer de strijd met elkaar aan. Uiteindelijk ging de OBS De Ammers er met de winst vandoor.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Controle op foutparkeren en het dragen van gordels in Meerkerk; ook acties in Ameide en Lexmond aangekondigd 112 19 apr, 10:07
Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden