• Voorjaarsconcert Da Capo 'Liefde'.
• Voorjaarsconcert Da Capo 'Liefde'. Foto: Da Capo

Concert Da Capo over thema ‘Liefde’

zaterdag 6 april 2024 20:00

20:00, Giessenburg, De Til. Het draait om de liefde op zaterdag 6 april bij muziekvereniging Da Capo. De liefde is dan ook met afstand het meest bespeelde thema binnen alle muziekgenres. Het Opstaporkest, het Klein Orkest onder leiding van Marjolijn van der Lee en het Groot Orkest onder leiding van Bjorn van Pruijssen laten horen dat zij een zeer gevarieerd en muzikaal idee hebben over liefde. 

Alle aspecten van de liefde wisselen elkaar af. Onder andere zijn Music from Carmen, Beauty and the Beast, To a Friend, Tom Jones in Concert in het programma opgenomen. In de pauze wordt de alom bekende verloting gehouden met leuke prijzen.

Bij de entree is er kort aandacht voor de inloopavond voor volwassenen die binnenkort wordt gehouden. Wie bij dit concert geïnspireerd raakt voor de liefde voor de muziek, voor een eigen instrument en liefde voor het samen muziek maken heeft de mogelijkheid zich op te geven. 

Locatie: De Til, Breestraat 1, Giessenburg. Aanvang 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten €7,50, voor de jeugd tot 12 jaar € 5,00. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de entree. Donateurs gratis toegang voor een persoon.