Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Workshop Gezond snoep maken met Sjef Torrie

zondag 25 februari 2024 13:30

13:30/15:45, Papendrecht, Theater De Willem. In Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht worden op zondag 25 februari twee workshops Gezond snoep maken gegeven door Sjef Torrie. De workshops in de foyer beginnen om 13.30 uur en om 15.45 uur.

Snoepen is natuurlijk niet heel gezond, maar de meeste kinderen zijn er dol op. Sjef Torrie en mevrouw Snoep hebben een oplossing bedacht: we gaan in deze workshop gezond snoepen. Alle kinderen krijgen een eigen DIY (doe-het-zelf) gezond snoeppakketje waarmee ze in de foyer van De Willem van alles kunnen maken. Mevrouw Snoep vertelt ondertussen wat goede voeding is en wat je beter niet zo vaak kunt eten.

In deze workshop worden kinderen bewust gemaakt van wat wij eten en hoe het geproduceerd wordt. De producten van kookkunstenaar Sjef zijn overheerlijk en prachtig van smaak. Het pakketje bevat een vel van mango- of bessenpuree, verse dadeldrop, zoethout, engelse drop, muntdrop, een chocokoekje, stukje kokos, wat dadelpuree, een lolly van abrikozenpuree, een velletje ouwel en wat bieten- of wortelverf. De ingrediƫnten zijn allemaal vegan.

Entree bedraagt 7,50 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.