Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Familievoorstelling Boer Boris is de baas

zondag 25 februari 2024 14:30

14:30, Papendrecht, Theater De Willem. In Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht wordt op zondag 25 februari vanaf 14.30 uur de familievoorstelling Boer Boris is de baas uitgevoerd.

Al 10 jaar lang beleeft Boer Boris in talloze boeken avonturen op en rond zijn boerderij. In Boer Boris is de baas komen de bekende tekeningen van Philip Hopman en de fantasievolle teksten van Ted van Lieshout nu ook op het toneel tot leven.

Speciaal voor de 10e verjaardag van deze populaire kinderboekenserie komen twee technici met een levensgrote kijkdoos naar het theater. Bij aanvang staat een enorme doos op het podium. Langzaam maar zeker vouwen de technici deze open, waarna een driedimensionaal theater ontstaat. Daar verschijnen Boer Boris, zijn machines, de boerderijdieren en zelf de vogelverschrikkers. De voorstelling volgt het verloop van een dag en ieder dagdeel maakt Boer Boris iets nieuws mee. Hij krijgt een cadeau, helpt waar hij kan met zijn rode tractor en houdt de technici in de gaten, want die maken steeds ruzie.

Entree bedraagt 12,50 euro. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf vier jaar. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.