Afbeelding
Foto: Aangeleverd

A tribute to John Denver in Theater De Willem

zaterdag 30 september 2023 20:15

20:15, Theater De Willem, Papendrecht. Jimmy Duchateau met zijn band in A Tribute To John Denver treedt op zaterdag 30 september vanaf 20.15 uur op in Theater De Willem in Papendrecht.

Dat John Denver meer is dan Country Roads en Leaving on a Jetplane bewijst Jimmy Duchateau met zijn band in A Tribute To John Denver. Zijn theaterconcert is een eerbetoon aan de Amerikaanse countrylegende. Jimmy: “Ik wil John Denver niet nadoen, al klinkt mijn stem wel als die van hem.”

Geen blonde pruik en cowboyhoed dus. Maar wél met gitaar en - vooruit - een westernshirt om in de sfeer te blijven. En de legendarische muziek natuurlijk, want daar draait deze voorstelling om. Van kleine liedjes die bij eenieder eigen herinneringen oproepen tot uitbundige nummers waarbij wordt uitgepakt door de hele band.

Hoewel het alweer 25 jaar geleden is dat John Denver overleed, leeft zijn muziek nog steeds voort. De jonge muzikant mag dan wel geen generatiegenoot van Denver zijn, Jimmy begrijpt zijn muziek als geen ander.

Een grootse show met een intieme sfeer waarin de levenslessen in Denvers teksten nog meer betekenis krijgen en de inmiddels legendarische muziek de aandacht krijgt die het verdient.

Entree bedraagt 25 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.