Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Tom Boerman met Alles of Niets

donderdag 28 september 2023 20:15

20:15, Theater De Willem, Papendrecht. Tom Boerman staat op donderdag 28 september vanaf 20.15 uur in Theater De Willem in Papendrecht met zijn programma Alles of Niets.

In een meeslepende voorstelling worden bezoekers meegenomen op reis. In geuren en kleuren en met beeld en geluid trekt Tom Boerman iedereen mee de wijde wereld in. Van zijn donkerste dagen vol verslaving en eenzaamheid, naar geserveerde geitenkoppen in Jordaniƫ. En van dagelijkse praatsessies bij psychologen tot een leven vol vrijheid met enkel een rugzak als bezit. Ruw, rauw en met humor schuwt Tom niets om zijn inspirerende verhaal ten tonele te brengen, de bezoeker in verwondering achterlatend.

Entree bedraagt 19,50 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.