• Verhalenverteller Kees Posthumus en muzikant Henk van Glabbeek.
• Verhalenverteller Kees Posthumus en muzikant Henk van Glabbeek. Foto: Aangeleverd

Voorstelling ‘Aan tafel!’ in De Elthetokerk van Alblasserdam

zondag 11 juni 2023 14:00

14:00, Alblasserdam, Elthetokerk. Op zondag 11 juni om 14.00 uur zullen verhalenverteller Kees Posthumus en muzikant Henk van Glabbeek hun voorstelling ‘Aan tafel!’ opvoeren in de Elthetokerk aan Blokweerweg 22 in Alblasserdam.

In ‘Aan tafel!’ presenteren zij de meest betoverende en intrigerende maaltijdverhalen uit de Bijbel, afgewisseld met prachtige Oosterse muziek. De Bijbel staat vol met scènes waarin voedsel een centrale rol speelt, van Eva’s eerste hap van de verboden appel tot en met het laatste avondmaal en verder. In ‘Aan tafel!’ worden deze verhalen opnieuw verteld, met een vroom en vrolijk tintje. Kees Posthumus staat bekend als een begenadigd verhalenverteller. Met zijn voorstellingen en vieringen wil hij het publiek vermaken, verrassen en inspireren door bekende Bijbelverhalen op een vernieuwende manier te presenteren. Henk van Glabbeek beheerst diverse Oosterse instrumenten, zoals de ney, de tar en de duduk, en voegt met zijn muzikale talent een extra dimensie toe aan de voorstelling. Voor meer informatie kan men contact opnemen met 078-7158666 of een e-mail sturen naar info@elthetokerk.nl.

De toegang is gratis, maar er zal aan het einde van de voorstelling een vrijwillige bijdrage gevraagd worden om de kosten te dekken.