Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Talking Heads by Blanko in Theater De Willem

vrijdag 21 april 2023 20:15

20:15, Theater De Willem, Papendrecht. Talking Heads by Blanko treden op vrijdag 21 april vanaf 20:15 uur in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht.

In 2023 is het dertig jaar geleden dat de beste concertfilm ooit werd opgenomen in het Pantages Theater te Hollywood. Regisseur Jonathan Demme (o.a. Silence Of The Lambs en Philadelphia) wist de bijzondere sfeer van dit Talking Heads concert voortreffelijk vast te leggen. Talking Heads voorman David Byrne loopt het podium op en speelt solo Psycho Killer. Na elke song komen er meer bandleden op het podium, dat tegelijkertijd door het technische team steeds verder wordt uitgebouwd en waar op de achtergrond woorden, foto’s en kindertekeningen worden geprojecteerd.

Blanko (de band van ex-3J) kruipt met maar liefst 10 medemuzikanten in de huid van de Talking Heads en gezamenlijk wordt er gezongen, gespeeld, gedanst, gerend en van kleding en instrumenten veranderd. Natuurlijk krijgen songs als Heaven, Slippery People, Burning Down The House, Once In A Lifetime, Take Me To The River en vele anderen een gedreven uitvoering.

Entree bedraagt 25 euro. Voor meer informatie of kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.