Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Acoustic Lennon en McCartney muziek in Theater De Willem

donderdag 20 april 2023 20:15

20:15, Theater De Willem, Papendrecht. Jop Wijlacker en Dennis Kolen verzorgen op donderdag 20 april vanaf 20:15 uur Acoustic Lennon en McCartney in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht.

Na vier succesvolle jaren met hun voorstelling Sounds of Silence hoefden Jop en Dennis niet lang na te denken over de vervolgstap. Ze zijn beiden opgegroeid met de songs van het legendarische schrijversduo John Lennon en Paul McCartney.

Two of Us is een intiem en ontroerend eerbetoon aan de twee grootste songschrijvers aller tijden. In een intieme setting word je meegenomen op een nostalgische reis langs het beroemde ‘Strawberry fields’, via de slaapkamer van Paul McCartney waar ze hun eerste hits schreven, langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijk ‘Across the Universe’.

De sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen, geven een nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs. Met hun muzikale precisie en weergaloze tweestemmigheid weerspiegelen Jop Wijlacker en Dennis Kolen de symbiose van het grootste en meest succesvolle schrijversduo aller tijden.

Entree bedraagt 21,50 euro. Voor meer informatie of kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.