• Kees Terlouw en Jan Verheij in Indiase Himalaya.
• Kees Terlouw en Jan Verheij in Indiase Himalaya. Foto: Kees Terlouw

Op een Royal Enfield door de Indiase Himalaya

vrijdag 3 maart 2023 20:00 tot 22:00

20:00, Groot-Ammers, MC Vogelvrij. Op vrijdagavond 3 maart komt clubgenoot Kees Terlouw een diapresentatie verzorgen over een spectaculaire motorreis naar en door onder andere Spiti vallei, een afgelegen gebied aan de grens van Tibet in de Indiase Himalaya.

Kees is wederom met motormaat Jan Verheij uit Groot-Ammers naar India geweest en hebben heftige motoravonturen beleefd. Digitaal is het een en ander vastgelegd en dit willen ze graag met een ieder delen.

De beamer-presentatie wordt op een scherm van 280 bij 320 cm geprojecteerd. De gehele achterwand van het clubgebouw wordt dan gevuld met de spectaculaire beelden van berglandschappen, Enfield motoren en mooie mensen. De bijzondere motorreis wordt door Kees toegelicht.

De toegang is gratis. Van belang is wel om vooraf aan te melden via bestuur@mcvogelvrij.nl, gezien de verwachte drukte. De aanmelding wordt bevestigd. Het clubgebouw van MC Vogelvrij is te vinden aan de Sportlaan 1 in Groot-Ammers. Zaal gaat open om 19.00 uur.