Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Familievoorstelling Kikker is Verliefd in Theater De Willem

zondag 26 maart 2023 14:30

14:30, Papendrecht, Theater De Willem. De familievoorstelling Kikker is Verliefd wordt op zondag 26 maart vanaf 14:30 uur uitgevoerd in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht.

Kikker en zijn vriendjes, bekend van de boeken van Max Velthuijs, zijn al ruim 30 jaar favoriet onder kinderen. Eigenlijk is Kikker het gelukkigst in zijn eigen fijne huis aan de rivier, maar avontuur is ook leuk. Dus maakt hij nu weer een uitstapje naar het theater. In de spiksplinternieuwe, spetterende familiemusical Kikker is verliefd, uitgevoerd door Van Hoorne Entertainment.

Tijdens deze familievoorstelling voelt Kikker zich vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen. Maar wat zou er met Kikker aan de hand zijn? Heeft hij misschien honger, of is hij ziek? Samen met zijn bekende vrienden Varkentje, Eend, Rat en Haas doet Kikker er alles aan om antwoord te krijgen op die ene grote vraag: Hoe komt het toch dat Kikker zijn hartje zo klopt?

Na de voorstelling kun je Kikker en zijn vriendjes in de foyer van het theater ontmoeten en met hen op de foto gaan tijdens een uitgebreide meet & greet.

Entree bedraagt 19,50 euro. De voorstelling duurt 60 minuten, heeft geen pauze en is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.