• Silvester Zwanenveld.
• Silvester Zwanenveld. Foto: Aangeleverd

Cabaretvoorstelling met Silvester Zwanenveld

zaterdag 25 februari 2023 20:15

20:15, Papendrecht, Theater De Willem. Silvester Zwanenveld verzorgt op zaterdag 25 februari vanaf 20.15 uur de cabaretvoorstelling Zwijgrecht in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht.

Silvester is er inmiddels achter dat ‘Je bek houden’ soms de allerbeste beste strategie is. Maar laat dat nou net het talent zijn dat deze cabaretier volledig mist. Dus de enige manier om dat duidelijk te maken is door zijn mond open te trekken.

Silvester is inmiddels een begrip in theaterland. Hij werkte aan grote shows en regisseerde menig collega cabaretier, maar zelf heeft hij ook nog meer dan genoeg te vertellen. Vanuit zijn zeer persoonlijke verhalen komt Silvester altijd tot een voorstelling die nog dagenlang nagloeit. Hard, ontwapenend, gedreven, herkenbaar, bevlogen en oergrappig. Deze verhalenverteller komt naar je toe met zijn nieuwste show: Zwijgrecht.

Entree bedraagt 17,50 euro. Voor meer informatie of kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.