Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Ocobar met Wonderful Tonight

vrijdag 24 februari 2023 20:15

20:15, Papendrecht, Theater De Willem. Claptons mooiste songs zoals Tears in Heaven, Layla en Crossroads met de sound van Ocobar, op vrijdag 24 februari vanaf 20.15 uur is het te zien en te horen in Theater De Willem in Papendrecht.

De muziek van Eric Clapton zit diep in het DNA van de heren van Ocobar. Clapton speelt in 1963 bij The Yardbirds, het jaar waarin Cok van Vuuren, de virtuoze gitarist van Ocobar, wordt geboren. Clapton is zijn muzikale held en grote voorbeeld. In 1978 draait Rob Wijtman, de weergaloze drummer van Ocobar, non-stop het singletje Wonderful Tonight. Zijn broer Bart Wijtman krijgt zijn eerste basles in 1985: Forever Man van Clapton staat op zijn lessenaar.

In het programma Wonderful Tonight brengt Ocobar een ode aan het ruime oeuvre van Eric Clapton. In de onmiskenbare Ocobar-sfeer zit je in een mum van tijd niet meer in een theater, maar ben je op visite in de huiskamer bij de heren thuis. Er wordt gelachen en gespeeld. Van Cream naar de MTV Unplugged-sessie.

Entree bedraagt 19 euro. Voor meer informatie of kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.