• Anne Neuteboom.
• Anne Neuteboom. Foto: Aangeleverd

Cabaret met Anne Neuteboom

donderdag 23 februari 2023 20:15

20:15, Papendrecht, Theater De Willem. Anne Neuteboom verzorgt op donderdag 23 februari vanaf 20.15 uur de cabaretvoorstelling ‘Effe niet met je mening’ in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht.

Je vraagt je waarschijnlijk af waar deze voorstelling over gaat? Goede vraag! Kunnen we niets over zeggen. What happens tussen de vier muren van het theater stays tussen de vier muren van het theater. Maar Anne belooft je: het wordt een extreem genuanceerde avond. Althans, dat is de bedoeling.

Neut studeerde in 2013 af aan de Koningstheateracademie voor cabaret en kleinkunst in Den Bosch. Won in 2014 de juryprijs van het (back in the day) Griffioen Zuidplein Cabaretfestival in Amstelveen. En in 2015 de jury- en publieksprijs van Cabaretfestival Cameretten in Rotterdam. Daarna maakte ze twee soloprogramma’s, Weg en Kijk haar gaan. Voor de laatste werd ze samen met Peter Pannekoek en Alex Ploeg genomineerd voor Neerlands Hoop – de prijs voor de theatermaker met het grootste toekomstperspectief. Kijk haar gaan is te zien op Netflix, NPO Start en Cultuurticket.

Entree bedraagt 17 euro. Voor meer informatie of kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.