Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Best of Ireland in Theater De Willem

zaterdag 18 februari 2023 20:15

20:15, Papendrecht, Theater De Willem. Best of Ireland is op zaterdag 18 februari vanaf 20.15 uur te zien en te horen in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht.

The Best of Ireland is een uniek theaterconcert waar je niet alleen de traditionele folksongs, maar ook de grote hits van hedendaagse Ierse artiesten hoort. Dat maakt deze show écht The Best of Ireland! ‘Wat een fantastische avond, eindelijk eens een keer iets anders!’, is een veelgehoorde reactie van de bezoekers. Ierse artiesten als The Dubliners, U2 en Van Morrison verkochten wereldwijd vele miljoenen albums en hebben ook in ons land een bijzondere trouwe schare fans. Twee bijzondere Ierse topvocalisten brengen samen met liveband The Celtic Clan een gevarieerd twee uur durend programma, met veel passie en energie; het plezier straalt eraf!

Entree bedraagt 28,50 euro. Voor meer informatie of kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.