• Henny Huisman.
• Henny Huisman. Foto: Aangeleverd

Henny Huisman met ‘Het achterste van mijn tong’

zondag 12 februari 2023 14:30

14:30, Papendrecht, Theater De Willem. Henny Huisman komt op zondagmiddag 12 februari naar Theater De Willem in Papendrecht met zijn show ‘Het achterste van mijn tong’

In deze ongedwongen en vrolijke personality-show vertelt Henny over zijn leven, zijn carrière en alle talloze collega’s. Een avond vol vrolijke anekdotes, grappige verhalen en hilarische herinneringen. Voor en met het publiek. Met aandacht voor Snuitje, het verhaal achter zijn drum furore bij Lucifer, het winkeltje, de Soundmixshow, de Miniplaybackshow.

Een avond vol verhalen die al veel te lang op de plank zijn blijven liggen. Over het platleggen van het telefoonnetwerk in heel Nederland, de Surpriseshow (de introductie van emo-tv in Nederland), Jacques d’Ancona en Bulletje. En natuurlijk mag je ook vragen aan stellen aan Henny. Nog nooit was dit icoon zo dichtbij, nog nooit was hij zo’n open boek. Beleef deze avond samen met Henny Huisman.

Entree bedraagt 22,50 euro. Voor meer informatie of kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.