Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Beyond the Music met The Joshua Tree

zaterdag 7 oktober 2023 20:15

20:15, Theater De Willem, Papendrecht. Beyond the Music komt op zaterdag 7 oktober vanaf 20.15 uur naar Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht met de ‘The Joshua Tree’.

Bezoekers kunnen de unieke en integrale uitvoering van U2’s iconische album The Joshua Tree beleven, uitgevoerd door een geweldige live band onder leiding van de charismatische frontman Nigel Connell. Maar dat is niet alles: ook een klassiek orkest en het eigen popkoor tillen de muziek naar ongekende hoogtes.

Beyond the Music is ontstaan uit een diepe liefde voor muzikale grootheden en de wens om deze te eren op een spectaculaire manier. Het resultaat is een sublieme combinatie van hedendaagse rockmuziek met grootse orkestrale arrangementen, die de kern van het oorspronkelijke werk juist versterken. Het eerste eerbetoon gaat naar U2 en hun baanbrekende album The Joshua Tree.

Entree bedraagt 29,50 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.