Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Charly Luske met de Story of Boybands

vrijdag 6 oktober 2023 20:15

20:15, Theater De Willem, Papendrecht. Charly Luske komt op vrijdag 6 oktober vanaf 20.15 uur naar Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht met de ‘Story of Boybands’.

Charly Luske is terug met wederom een waanzinnige tribute show! Na de succesvolle tours Story of George Michael en Story of Robbie Williams is het dit keer tijd voor de Boybands. Samen met Leon Sherman en Tommie Christiaan zorgt Charly wederom voor een spetterende avond gevuld met alle monsterhits van onder andere Backstreet Boys, The Jackson 5, *NSYNC en One Direction, maar ook bands als Five en Boyz II Men komen voorbij. Verhalen over de bands, de leden, hun succes en schandalen, het zit er allemaal in. En vanzelfsprekend altijd met een knipoog.

Entree bedraagt 29,50 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.