Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Cabaret en Kleinkunst met Peter Lusse

zondag 15 oktober 2023 14:30

14:30, Theater De Willem, Papendrecht. Peter Lusse komt op zondag 15 oktober vanaf 14.30 uur naar Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht met de zijn cabaret- en kleinkunstvoorstelling ‘Eddie voor het Leven’.

Dertig jaar geleden speelde Peter Lusse de rol van Eddie in de TV-serie Vrienden voor het leven. Nou, dat heeft hij geweten! Na drie decennia van TV-programma’s, toneelstukken, cabaretvoorstellingen, musicals en operaconcerten, is hij voor veel mensen nog steeds ‘Eddeped’.

Over hoe het allemaal begon, hoe het er aan toe ging en wat er daarna gebeurde, Peter vertelt er met smaak over. Over hoe zo’n comedyserie nou eigenlijk gemaakt wordt. Over de techniek van het comedy acteren, en van het comedy schrijven. Over hoe je het beste een mop kan vertellen. Over de bizarre avond dat Vrienden voor het Leven de Televizierring won.

Kortom: Een uitgebreide kijk in de keuken van Vrienden, en ook in de keuken van Peter zelf. Een avond mét humor óver humor, over voorspoed, maar ook over tegenwind. En omdat Peter cabaretier in hart en nieren is, blijven een paar conférences en liedjes je niet bespaard… De voorstelling duurt ongeveer anderhalf uur, zonder pauze.

Entree bedraagt 18 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.