Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Cabaretavond met Kasper van der Laan

donderdag 12 oktober 2023 20:15

20:15, Theater De Willem, Papendrecht. Kasper van der Laan is op donderdag 12 oktober vanaf 20.15 uur te gast in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht met zijn cabaretprogramma ‘Warm’.

Het is Warm, de nieuwe voorstelling van Kasper van der Laan. Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend en hilarisch (en sexy). Kasper blijft aanstormen en is ongekend grappig.

Kasper van der Laan werd in 2020 genomineerd voor de Neerlands Hoop voor zijn voorstelling 1 Kilo, werd door de Volkskrant verkozen tot het comedytalent van 2019, hij was de publiekswinnaar van het Leids Cabaret Festival 2018 en is lid van Comedytrain.

Entree bedraagt 21 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.