Afbeelding
Foto: Aangeleverd

The Showman is coming in Theater De Willem

woensdag 11 oktober 2023 20:15

20:15, Theater De Willem, Papendrecht. The Showman is coming wordt op woensdag 11 oktober vanaf 20.15 uur uitgevoerd in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht.

The Showman is Coming combineert de passie van Moulin Rouge, het spektakel van Barnum en de energie van The Greatest Showman tot een bruisend variété. De internationaal gerenommeerde zanger Peter Corry en zijn bonte circusgezelschap brengen een energieke show met een mix van iconische liederen, waaronder Sweet Dreams, Babooshka, The Red Rose Cafe en The Show Must Go On. Circusacts op hoogte die het publiek in vervoering brengen, spectaculaire dans en prachtige zang in uiteenlopende genres wisselen elkaar in hoog tempo af. Natuurlijk zal de vrouw met de baard niet ontbreken in dit onstuimige circus onder leiding van spreekstalmeester Peter Corry. En passant worden bezoekers deelgenoot van de onuitgesproken liefde van een verlegen clown, de strijd van de circusdirecteur met een dramatisch verlies en de kracht van een vrouw, die door haar familie is verstoten, om boven het vooroordeel uit te stijgen en haar dromen te vervullen. The Showman Is Coming is geschikt voor alle leeftijden.

Entree bedraagt 29,50 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.