Luisterclub Popmuziek in Landvast

woensdag 11 oktober 2023 14:00

14:00, Alblasserdam, Landvast. Woensdag 11 oktober is er weer een luisterclubmiddag in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam. Muziekliefhebbers kunnen in de bovenzaal weer gezamenlijk luisteren naar allerlei soorten popmuziek uit de vorige eeuw, dus van 1960 tot 2000. The Beatles, ABBA, Supertramp, Stevie Wonder, Barbra Streisand, The Eagles, Pink Floyd, Billy Joel, Crosby Stills & Nash, Beach Boys, Joe Cocker en heel veel anderen komen voorbij.

De toegang is gratis, maar koffie, thee of drankjes niet. Die kunnen bij de bar van Landvast worden besteld.

Het muzikale programma wordt weer verzorgd door Peter Boermans, die op zijn laptop meer dan 1300 CD’s met 19000 nummers bij zich heeft, waaruit keuzes gemaakt kunnen worden die meestal goed in de smaak vallen. Natuurlijk is er ook altijd tijd voor verzoeknummers.

Voor dit najaar staan ook nog de woensdagen 8 november en 13 december in de planning. Eventuele wijzigingen staan altijd in het weekblad Het Kontakt/Klaroen en op diens website. Het programma loopt van steeds van 14.00 tot 16.00 uur maar nog even nablijven is ook altijd gezellig.