Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Familievoorstelling Juf Roos in De Willem

zondag 1 oktober 2023 14:00

14:00/16:00, Theater De Willem, Papendrecht. Juf Roos geeft op zondag 1 oktober twee familievoorstelling in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht. Aanvang is om 14.00 en 16.00 uur.

Juf Roos, Een partijtje voor Gijs is een spannende en muzikale reis die Juf Roos en Gijs maken langs alle plekken waar de verjaardag van Gijs wordt gevierd. Ze komen samen in lastige situaties terecht, maar natuurlijk brengen Juf Roos en Gijs, samen met de kinderen uit de zaal, dit avontuur tot een goed einde. De voorstelling heet Juf Roos, Een partijtje voor Gijs. Deze nieuwe voorstelling is interactiever dan ooit: kinderen verzinnen, roepen en dansen mee op het toneel en natuurlijk zingt jong en oud mee met alle Juf Roos hits van de afgelopen jaren.

Entree bedraagt 19,50 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.