Buitenconcert Symphonia Hoogblokland

dinsdag 28 juni 2022 19:30

19:30, Hoogblokland, bij Den Hoek. Muziekvereniging Symphonia Hoogblokland geeft op dinsdagavond 28 juni een buitenconcert op het plein voor Den Hoek. Het jeugdorkest, de slagwerkgroep en de fanfare zullen optreden. Aanvang 19.30 uur.

Tijdens het buitenconcert is er tevens de mogelijkheid om het jubileumboek ter ere van het 100-jarig bestaan te kopen voor 20 euro. Dit boek kan ook besteld worden via een mailtje naar acties@symphoniahoogblokland.nl.

Het eerder afgelaste Maestroconcert is verplaatst naar dinsdag 16 augustus in de feestweek. Hier gelden de toegangsregels van de Oranjevereniging. Wie eerder een kaartje gekocht had voor het Maestroconcert en en wil geld terug, dan kunnen de kaartjes op dinsdagavond 28 juni ingeleverd worden buiten bij Den Hoek tussen 19.00 en 21.00 uur.

Locatie