Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Heroes of the 70’s

zaterdag 1 oktober 2022 20:15

20:15, Papendrecht, Theater De Willem. In Theater De Willem aan de Van der Palmstraat te Papendrecht voert Erik Hagelstein met de Cry Me a River Band op zaterdag 1 oktober vanaf 20.15 uur Heroes of the 70’s uit.

De jaren ‘70 behoren tot de meest productieve en creatieve jaren uit de pophistorie. Deze periode bracht prachtige muziek en spraakmakende artiesten voort als David Bowie, Rod Stewart en Joe Cocker. Heroes of the 70’s brengt een sprankelende, muzikale ode aan deze en andere beeldbepalende zangers en bands. In de avondvullende voorstelling komen de beste rocksongs voorbij uit dit fameuze decennium. Van Hotel California tot Sweet home Alabama. Van Radar Love tot Sultans of Swing. Aangevuld in woord en beeld met legendarische herinneringen, zoals de autoloze zondag in 1973. Angie van The Rolling Stones staat dan in de Top 10. Enkele jaren later breekt Herman Brood door met de LP Shpritsz met daarop zijn grote hit Saturday Night die op deze avond uiteraard niet ontbreekt.

Entree bedraagt 25 euro. Voor meer informatie of kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.