Muurmasters (ontwerp KNLTC)
Muurmasters (ontwerp KNLTC) Foto: KNLTB

Wedstrijd: ontwerp een muurschildering voor NLTC

Algemeen 654 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Op 22 oktober bestaat NLTC (Nieuw-Lekkerlandse Tennisclub) 50 jaar. Op een gedeelte van het complex zijn nieuwe padel-banen aangelegd. Daarmee is de voormalige oefenmuur van 3 x 6 meter vrijgekomen. Dit roept om een mooie muurschildering en inwoners uit de regio kunnen daarbij helpen.

NLTC roept leden, inwoners, kunstenaars en jeugd op om een ontwerp te maken voor een muurschildering, die in samenwerking met leden van Goed Gezien – Goed Bekeken (vereniging voor amateurkunst) gemaakt gaat worden. De muurschildering  gaat met het 50-jarig jubileum van NLTC (op 22 oktober) onthuld worden.

“Ben jij een creatieveling en ga jij de uitdaging aan om ‘muurmaster’ van NLTC te worden? Maak een ontwerp op A4-formaat voor een muurschildering voor NLTC. Deze moet uiterlijk 15 september ingeleverd worden bij of verstuurd worden naar NLTC – Postbus 27, 2957 ZG   Nieuw-Lekkerland t.a.v. Nel Olsthoorn. Je mag ook een goede foto maken en die opsturen naar secretariaat@nltc.nl Wil je nog wat meer informatie, neem dan contact op met Nel Olsthoorn via 06-33586834”, aldus de NLTC.

Om inspiratie op te doen kan men kijken op de site van KNLTB: https://centrecourt.nl/nieuws/2022/06/nieuw-seizoen-de-muurmasters-van-start/ of op facebook/instagram #muurmasters.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23
Afbeelding
Actie met tompoucen van Symphonia uit Hoogblokland Nieuws 17 apr, 20:34
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:07

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden