Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Concert Jan Vayne met Inspire2live koor in Nieuwpoort

Algemeen 911 keer gelezen

NIEUWPOORT • Jan Vayne verzorgt op zaterdag 26 maart een concert met het Inspire2live koor in de Hervormde Kerk aan de Binnenhaven 19a te Nieuwpoort.

De opbrengst van deze avond is voor het Prinses Maxima Centrum, kinderoncologie, met specifiek het onderzoek naar hersentumoren.

Jan Vayne staat vooral bekend om zijn improvisatievermogen. Hij zal op deze avond improviseren over liederen die opgegeven worden door het publiek. En dat mag zijn van Bach tot de Beatles en weer terug. Jan weet daar altijd weer iets bijzonders van te maken. Op deze avond zal hij niet alleen op de vleugel maar óók op het prachtige van den Heuvel orgel improviseren. Jan is namelijk ook een uitstekende organist. Al met al belooft het een bijzondere afwisselende avond te worden.

Aanvang is om 20.00 uur. Kerk gaat open om 19.30 uur. Toegangsprijs is 15 euro per persoon. Kinderen tot en met twaalf jaar mogen voor 5 euro naar binnen. Voor meer informatie en kaartverkoop: kaartverkoop@inspire2livemusic.nl of 06-40329257 en ’s avonds aan de kerk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie