• De betrokken partijen bij het project.
• De betrokken partijen bij het project. Foto: Aangeleverd

Start bouw zorgappartementen De Groene Wei feestelijk gevierd

Algemeen 1.499 keer gelezen

GIESSENBURG • Op dinsdag 21 september hebben BM van Houwelingen en KleurrijkWonen de bouw van de zorgappartementen aan De Groene Wei in Giessenburg feestelijk gevierd.

De bouw van de zorgappartementen voor zorgpartijen De Lange Wei en Syndion op de bouwlocatie aan het Hof van Giessen Nieuwkerk in Giessenburg is gestart en daar wilden ze graag samen met de betrokken partijen even bij stilstaan.

De bestuurders stonden in hun toespraken stil bij onder andere de goede samenwerking en de lange geschiedenis van het project De Groene Wei. De onthulde gedenkplaat krijgt een mooie plek in het complex.

Het plan bestaat uit 36 appartementen: 24 appartementen voor De Lange Wei en 12 voor Syndion. Wonen wordt er gecombineerd met een divers zorgaanbod vanuit de beide zorgpartijen. Uniek in dit moderne en mooie woon-zorgcomplex is de beschikbare 24 uurs zorg. Op de begane grond komt een centrale ontmoetingsruimte en De Lange Wei realiseert er een dagbestedingsruimte. Zo komen bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten met elkaar in contact en kunnen ze gezamenlijk deelnemen aan activiteiten.

De bouw neemt iets meer dan een jaar in beslag, dus de oplevering wordt verwacht in de zomer van 2022. Dan is de westelijke uitbreiding van Giessenburg samen met de 16 particuliere woningen afgerond. Giessenburg wordt zo weer een beetje mooier en completer.

• De toespraak van Sander van IJsseldijk van De Lange Wei.
• De toespraak van Sander van IJsseldijk van De Lange Wei.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app