• Corrie de Kluijver van Rabobank Lek en Merwede reikt de cheque uit aan Stan de Groot van GIGA Molenlanden. Deelnemers Emma en Jeroen van den Berg uit Nieuwpoort mochten de medaille in ontvangst nemen.
• Corrie de Kluijver van Rabobank Lek en Merwede reikt de cheque uit aan Stan de Groot van GIGA Molenlanden. Deelnemers Emma en Jeroen van den Berg uit Nieuwpoort mochten de medaille in ontvangst nemen. Foto: Aangeleverd

Rabobank sponsort de Stap & Trap vierdaagse

Algemeen 582 keer gelezen

MOLENLANDEN • Rabobank Lek en Merwede sponsort de Stap & Trap vierdaagse met 500 euro.

Met het geld hebben alle ruim 400 deelnemers aan de onlangs gehouden Stap & Trap vierdaagse een medaille gekregen.

Met een speciale app kwam jong en oud vier dagen in beweging. “Veel vierdaagse evenementen gingen niet door. Mooi om te zien dat veel inwoners aan de hand van een app toch hebben gelopen of gefietst. Zo hebben de deelnemers op gepaste afstand toch kunnen genieten van de mooie omgeving die Molenlanden te bieden heeft”, aldus de Beweegcoaches van GIGA Molenlanden.

Bij het initiatief zijn ook lokale organisaties betrokken geweest. De deelnemers steunden door mee te doen de avondvierdaagse organisaties uit Bleskensgraaf, het voormalige Giessenlanden en Groot-Ammers en de vierdaagse Alblasserwaard. Maar ook de Rabobank heeft er dus ook voor gezorgd dat dit evenement een succes is geworden. Medewerkers van Rabobank Lek en Merwede mogen een maatschappelijk doel steunen om hun leefomgeving beter te maken. Corrie de Kluijver, medewerker communicatie en coöperatie van Rabobank Lek en Merwede: “Dit soort creatieve initiatieven zijn het waard om ondersteund te worden. Ik heb samen met een aantal collega’s van het marktteam Molenlanden ook mee gedaan. Heerlijk om na een lange thuiswerkdag in beweging te komen en zo ook nog eens een bijdrage voor de lokale vierdaagse organisaties bij elkaar te lopen”.

Beweegcoach Stan de Groot: “Met zo’n mooi bedrag kunnen we dit soort evenementen net iets extra’s geven. Daar zijn we érg blij mee.”

Op de foto staat Corrie de Kluijver van Rabobank Lek en Merwede die de cheque uitreikt aan Stan de Groot van GIGA Molenlanden. Deelnemers Emma en Jeroen van den Berg uit Nieuwpoort mochten de medaille in ontvangst nemen.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie